close nav

Newwin Lotto 6D

Newwin Lotto 6D

new win 4d

Newwin Lotto 6DNewwin Lotto dibuat pada tahun 1997 untuk menyediakan permainan selamat yang membolehkan orang Asia bermain dan menang sambil menyumbang wang kepada masyarakat Asia.

Terima kasih kepada pemain lotto, setiap tahun lebih daripada 3.000 oraganisasi dan projek mendapat dana penting untuk membantu mewujudkan perkara baik di komuniti kita. Melalui New Win Lotto Grants Boards, dana loteri digunakan untuk menyokong Asia, Creative Asia dan Asian Film Commission juga sebagai beribu-ribu projek komuniti setiap tahun.

Logo emas dan hitam mewakili tanda positif dan dinamik syarikat: emas mewakili tenaga dan kekuatan yang bersemangat, hitam melambangkan keadilan. Kedua-dua warna saling melengkapi, menonjolkan keseimbangan harmoni antara kedua-dua ciri tersebut. Kami akan komited dengan konsep tanggungjawab sosial dan menjalankannya sebagai syarikat korporat yang prihatin dan bertanggungjawab.

Apa Itu Newwin Lotto 6D ?

Semua orang tahu slogan kami adalah Satu Dolar Satu Impian! Oleh itu, kami di newwin 6D sentiasa komited untuk memaksimumkan satu dolar anda dengan pulangan terbesar untuk merealisasikan impian anda.

Sekiranya anda tidak mendapati permainan 4D kami cukup menarik untuk merealisasikan impian anda, maka newwwin 6D pasti menggelitik minat anda.

Mari bermain newwin 6D & berpeluang menjadi jutawan! Menang RM 150,000 untuk setiap RM 1 jika anda mendapat hadiah 1st win 6D baru kami, dan memenangi RM 1.5 juta jika anda membeli RM 10!

newwin lotto 6d

Bagaimana Bermain ?

Newwin 6D adalah permainan berangka yang pemain dapat memilih mana-mana nombor 6 digit dari 000000 hingga 999999. Pertaruhan minimum adalah USD 1 / RM 1, dan itu bergantung pada mata wang negara tempatan yang disokong oleh newwin.

Newwin 6D adalah cabutan harian dan dijadualkan untuk menarik beberapa minit sebelum newwin 4D kami pada pukul 6 petang (waktu Kemboja + 7 GMT).

“Terima masalah pelanggan newwin lotto, termasuk dukungan teknikal, penanganan aduan, maklum balas cadangan, dan bantuan perundingan, semua masalah berikut.”

newwin 6 + 1

Bagaimana Menang ?

Untuk memenangi hadiah Pertama permainan 6D kami, anda mesti memadankan nombor enam digit untuk lukisan masing-masing. Pemain yang sepadan dengan nombor enam digit yang dilukis pada hari masing-masing akan mendapat hadiah 6D terbesar.

newwin 6d + 1

Berapa Banyak Untuk Menang ?

Sekiranya anda terlepas hadiah pertama, anda masih boleh menang jika enam digit anda sepadan dengan 5, 4, 3 atau 2 digit ‘Pertama atau Terakhir’ dari hadiah pertama. Berikut adalah peringkat hadiah permainan newwin 6D kami:

newwin 6d

Jackpot Ekslusif Newwin Lotto 6D + 1

“Jackpot Eksklusif Newwin 6D + 1D”

jackpot 6d + 1

Bagaimana Untuk Memenangi Hadiah Saguhati ?

Sekiranya anda terlepas hadiah pertama 6D + 1D kami, kami masih mempunyai hadiah saguhati. Dengan 6 nombor jackpot terakhir, anda masih boleh memenangi hadiah saguhati kami sebanyak USD 3.000.

hadiah saguhati

border


Welcome To JOM4D Live 4d Result, 5D Result And 6D Result Malaysia


Malaysia Fastest Live 4D Results Website for all 4D ( Magnum,Damacai,Sports Toto, Cash Sweep, Sabah Lotto, STC 4D, GrandLotto, Perdana 4D, Macau 4D, New Win 4D, Good 4D, Super 4D Cambodia, Lucky Hari Hari 4D ) All Live! Contact us if you have any question about us.

Live Result Toto middle Terbaru