close nav

Permainan GD Lotto 6D

Permainan GD Lotto 6D

GD Lotto

GD Lotto 6D – Semua orang tahu slogan kami adalah Impian Satu Dolar Satu! Oleh itu, kami di GD Lotto sentiasa komited untuk memaksimumkan satu dolar anda dengan pulangan terbesar untuk merealisasikan impian anda.

Sekiranya anda tidak mendapati permainan 4D kami cukup menarik untuk merealisasikan impian anda, maka GD Lotto 6D pasti menggelitik minat anda. Mari bermain GD Lotto 6D & berpeluang menjadi jutawan! Menang RM150,000 untuk setiap RM1 jika anda mendapat hadiah ke-6 pertama kami, dan memenangi RM1.5 juta jika anda membeli RM10!

gd lotto 6d

Bagaimana Bermain GD Lotto 6D?

6D adalah permainan berangka yang pemain dapat memilih mana-mana nombor 6 digit dari 000,000 hingga 999,999. Taruhan minimum adalah USD1 / RM1 / IDR1000 / THB10, dan ia bergantung pada mata wang negara tempatan yang disokong oleh GD Lotto. GD Lotto 6D adalah cabutan harian dan dijadualkan untuk menarik beberapa minit sebelum GD Lotto 4D kami pada jam 6 petang (waktu Kemboja + 7GMT). Seperti biasa, pengguna kami dapat menontonnya secara langsung dari laman web, aplikasi mudah alih, dan juga di saluran Facebook kami.

gdlotto 6d

Bagaimana Menang GD Lotto 6D?

Untuk memenangi hadiah Pertama permainan 6D kami, anda mesti memadankan nombor enam digit untuk lukisan masing-masing. Pemain yang sepadan dengan nombor enam digit yang diambil pada hari masing-masing akan layak mendapat hadiah 6D terbesar.

gd lotto 6d win

Berapa Banyak Untuk Menang GD Lotto 6D?

Sekiranya anda terlepas hadiah pertama, anda masih boleh menang jika enam digit anda sepadan dengan 5, 4, 3 atau 2 digit ‘Pertama atau Terakhir’ hadiah pertama. Berikut adalah peringkat hadiah permainan kami:

grand dragon 6d

GD Lotto Result

GD Lotto Result – Muat turun aplikasi rasmi kami dari Apple AppStore atau Android PlayStore sekarang, dan berjaga-jaga bukan sahaja hasil cabutan langsung harian kami, tetapi juga kemas kini terbaru, berita aktiviti, hadiah dan lain-lain. Selain itu, daftarlah sebagai ahli kami untuk menguruskan mata anda, kegemaran anda nombor, dan profil keahlian!

Tonton Langsung Dari Facebook GD Lotto Results

Facebook, platform dan statistik media sosial terbesar di dunia menunjukkan setiap orang Asia rata-rata menghabiskan 3 jam sehari di Facebook! Oleh itu, menonton cabutan langsung dari Facebook adalah cara yang paling mudah! Cukup aktifkan pemberitahuan Facebook dalam kumpulan rasmi kami dan anda tidak akan terlepas undian langsung kami setiap hari!

facebook gd lotto result

Tonton Langsung di Laman Web GD Lotto Resultweb gd lotto result

Tonton Hasil Langsung dari WeChat GD Lotto Result

Hari ini, aplikasi mudah alih pemesejan WeChat telah menjadi alat komunikasi penting dalam kehidupan kita dan ia adalah salah satu aplikasi mudah alih mandiri terbesar di dunia pada tahun 2018, dengan lebih daripada 1 bilion pengguna aktif bulanan! GD Lotto adalah yang Pertama dan Satu-satunya di pasar loteri yang berjaya bergabung dengan WeChat dalam memberikan hasil komen langsung untuk GD Lotto!

border


Welcome To JOM4D Live 4d Result, 5D Result And 6D Result Malaysia


Malaysia Fastest Live 4D Results Website for all 4D ( Magnum,Damacai,Sports Toto, Cash Sweep, Sabah Lotto, STC 4D, GrandLotto, Perdana 4D, Macau 4D, New Win 4D, Good 4D, Super 4D Cambodia, Lucky Hari Hari 4D ) All Live! Contact us if you have any question about us.

Live Result Toto middle Terbaru