close nav

GD Lotto 6+1D Jackpot

GD Lotto 6+1D Jackpot

gd lotto 6+1d jackpot

Setiap hari, kami memberikan Jackpot PERCUMA untuk setiap pembelian USD 1 dari permainan 4D kami, sementara sekarang kami memberikan GD Lotto 6+1D Jackpot lain-lain yang lebih besar secara PERCUMA jika anda mempunyai resit permainan dengan minimum USD 3 (atau sama dengan USD 3/ RM 12/ THB 90/ IDR 42,000). Tanpa mengira produk atau jenis permainan apa pun. Dengan GD Lotto Jackpot kami, sekarang anda dapat mengumpulkan perbelanjaan mingguan anda dan berpeluang mendapatkan bonus mingguan kami pada setiap hari Ahad!

Sebarang pembelian USD 3 (RM 12/ THB 90/ IDR 42,000) dengan Mana-mana permainan GD Lotto dalam satu resit, dan sekarang anda berpeluang memenangi sekurang-kurangnya USD 70,000 setiap minggu secara PERCUMA hanya di GD Lotto! Kami akan memberikan anda nombor bertuah 7 digit secara rawak untuk setiap nilai USD 3 dalam satu resit. Bayangkan anda kini dapat lebih dinamik daripada sebelumnya, tanpa had untuk produk atau jenis permainan apa pun, tetapi masih layak mendapat Jackpot ‘Satu ke Satu’ yang paling luar biasa. Dan anda masih boleh memenangi hadiah saguhati berjumlah USD 3,000 jika memperoleh 6 digit terakhir hasil 6 + 1D kami.

Struktur GD Lotto 6+1D Jackpot

Struktur Jackpot

stuktur bonus gd lotto 6+1d jackpot

Bonus Harian vs Bonus Mingguan

Sebagai peneraju Asian Loteri, kami komited untuk memberikan kegembiraan paling tinggi kepada pengguna kami. Pelaburan harian anda akan mendapat kejutan harian kami, sementara pelaburan terkumpul mingguan anda akan mempunyai peluang besar untuk mengejutkan lagi.

Oleh itu, apa bezanya Bonus Harian dan Mingguan di GD Lotto? Berikut adalah jadual perbandingan untuk difahami oleh pengguna kami dengan lebih terperinci:

bonus harian dan mingguan

Hasil & Hadiah GD Lotto 6+1D Jackpot

Formula Keputusan Untuk 6+1D

formula hasil gd lotto 6+1d jackpot

Setiap hari Ahad akan menjadi tarikh tutup bagi semua nombor bertuah yang diberikan dalam 7 hari yang lalu, dan kami akan menarik nombor tambahan pada akhir lukisan 6D kami untuk membentuk hasil 6 + 1D! Oleh itu, jangan buang resit anda sebelum cabutan hari Ahad, kerana setiap resit mungkin tiket untuk menjadi Jutawan yang baru dilahirkan ~ Impian Merealisasikan!

Struktur Hadiah Untuk 6+1D

stuktur hadiah

Ciri-ciri GD Lotto 6+1D Jackpot

6 + 1D Bukan Kelayakan Jackpot Anda

SEKARANG SEMUA ORANG BOLEH BERTETAP DI LEBIH DINAMIK!

Sekarang Semua orang boleh bertaruh dengan lebih dinamik! Sekiranya anda fikir membelanjakan USD 1 per nombor 4D atau 6D terlalu banyak untuk anggaran anda, maka cukup kumpulan dengan kombinasi jenis permainan apa pun, termasuk iBox dan jadikan USD 3 dalam satu resit.

Struktur Pemenang Satu-satu

TIADA LEBIH LANJUT SHARE JACKPOT ANDA JAUH, DAN CARA LEBIH CEPAT MENJADI JUTAWAN!

sturktur pemenang satu-satu

Pembuatan sistem jackpot jutawan! Dalam sistem jackpot ini, kami akan memastikan hanya satu pemenang pada akhir pertandingan. Setiap nombor bertuah yang diberikan secara rawak selalu unik, jadi jangan risau untuk berkongsi jackpot dengan sekurang-kurangnya USD 70,000 kepada pemenang lain! Untuk memanjangkan nasib anda, kami telah memperoleh 9 hadiah saguhati yang lebih unik, masing-masing bernilai USD 3,000 jika anda terlepas hadiah utama, dan ini juga tidak boleh dikongsi dengan orang lain! Cukup tekan nombor 6 digit terakhir dan ambil hadiah pembayaran tanpa perkongsian penuh sebanyak USD3,000. Sekiranya anda cukup bernasib baik, anda mungkin diberikan lebih dari satu kali untuk mendapatkan hadiah bernilai USD 3,000 ini.

80% Bonus Membawa Jadual

GAMBAR JIKA TIDAK ADA PEMENANG SELEPAS 6 MINGGU, DAN APA JIKA ANDA MENJADI PEMENANG SETERUSNYA?
AKAN MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA?

80% bonus membawa jadual

Contoh Terima

contoh penerimaan

border


Welcome To JOM4D Live 4d Result, 5D Result And 6D Result Malaysia


Malaysia Fastest Live 4D Results Website for all 4D ( Magnum,Damacai,Sports Toto, Cash Sweep, Sabah Lotto, STC 4D, GrandLotto, Perdana 4D, Macau 4D, New Win 4D, Good 4D, Super 4D Cambodia, Lucky Hari Hari 4D ) All Live! Contact us if you have any question about us.

Live Result Toto middle Terbaru