close nav

Damacai 4D

Damacai 4D

damacai 4d

Damacai 4d – Pan Malaysian Pools Sdn. Bhd. (“PMP”), diperbadankan di Malaysia pada 4 Julai 1988. Perniagaan utamanya adalah pengendalian dan pengurusan perniagaan Numbers Forecast Totalizator di bawah peruntukan Akta Perlumbaan (Totalizator Board), 1961.

Pada 9 Ogos 2011, Jana Pendidikan Malaysia Sdn Bhd (“JPM”) memperoleh keseluruhan pegangan saham dalam PMP. Setelah pemerolehan PMP oleh JPM, semua dividen bersih PMP yang diterima JPM akan disumbangkan kepada The Community Chest (“TCC”). Dengan struktur ini, PMP secara efektif diubah dari organisasi nirlaba menjadi perniagaan sosial. Memberikan sumbangan jangka panjang kepada TCC untuk kepentingan masyarakat Malaysia.

Kami memberi tumpuan kepada Pendidikan

Dibiayai terutamanya dari keuntungan PMP, TCC membiayai pendirian, pengembangan dan kemajuan sekolah dan institusi pembelajaran yang bukan untuk keuntungan dan yang tidak mendapat dana atau bantuan yang mencukupi dari pemerintah atau dari masyarakat.

Kami tidak menyumbangkan wang tunai terus ke sekolah atau institusi pembelajaran. Melalui sukarelawan kami, TCC bekerjasama dengan pegawai dan kontraktor sekolah untuk membina, memulihkan dan memperbaiki infrastruktur fizikal dan kemudahan yang memerlukan perhatian segera, semuanya untuk kepentingan anak-anak sekolah.

Sejak dilancarkan pada tahun 2011, sukarelawan dari TCC telah bekerja tanpa lelah dengan sekolah vernakular Cina dan Tamil serta sekolah mubaligh di seluruh negara, dari Timur hingga Malaysia Barat, untuk memastikan bumbung dan jubin yang pecah diganti, masalah anai-anai diselesaikan, tandas diperbaiki dan bangunan lama yang ada selamat dan baik untuk anak-anak sekolah, serta membina bangunan baru dan kemudahan tambahan seperti dewan serbaguna, laluan pejalan kaki tertutup, makmal sains, perpustakaan, pusat sumber dan banyak lagi.

Logo dan Tagline Damacai 4D

damacai 4d

Da Ma Cai adalah identiti jenama yang mewakili Pan Malaysian Pools Sdn Bhd (“PMP”). Kuda pengisian melambangkan visi maju Da Ma Cai, dan tekun dalam mengejar kecemerlangan. Sebagai simbol kekuatan dan kebebasan, makhluk ini tetap setia pada nilai teras Syarikat.

Dengan menggunakan warna biru dan merah, warna logo memberikan kontras dinamik dengan watak Syarikat: Merah mewakili semangat dan tenaga. Biru menandakan kesabaran dan ketenangan. Kedua-dua warna saling melengkapi untuk menunjukkan gabungan kualiti yang harmoni.

Bersama dengan nama jenama, logo mencipta identiti yang berbeza dan asli.

Sokong pendidikan, bermain dengan kami!

Oleh kerana PMP kini sepenuhnya menyokong pendidikan, keuntungan yang lebih tinggi bermaksud lebih banyak dana dapat disalurkan di bawah TCC. Ini bermakna lebih banyak atap, tandas dan jubin yang rosak di sekolah dapat diganti, dan bangunan lama dapat diganti dan dibina semula. Kemudahan sampingan baru seperti dewan serbaguna, jalan tertutup, makmal sains, perpustakaan dan pusat sumber kini boleh dipasang, semua ini dilakukan untuk kebaikan anak-anak sekolah!

Untuk ini, semua kakitangan, ejen dan pelanggan PMP secara aktif memainkan peranan, sama ada secara langsung atau tidak langsung, menyumbang kepada tujuan menyokong pendidikan ini untuk kepentingan masyarakat Malaysia.

border


Welcome To JOM4D Live 4d Result, 5D Result And 6D Result Malaysia


Malaysia Fastest Live 4D Results Website for all 4D ( Magnum,Damacai,Sports Toto, Cash Sweep, Sabah Lotto, STC 4D, GrandLotto, Perdana 4D, Macau 4D, New Win 4D, Good 4D, Super 4D Cambodia, Lucky Hari Hari 4D ) All Live! Contact us if you have any question about us.

Live Result Toto middle Terbaru